Flexineb Nederland is officiële importeur voor Nederland en België

Zoek

Hulp nodig? Bel: 085 - 130 85 81
Hulp nodig? Bel: 085 - 130 85 81

Hij is er duidelijk blij mee!

Door mijn dierenarts werd een vernevelaar aangeraden om mijn paard van zijn luchtwegklachten te verlichten. Zodat we via deze manier ook medicatie toe zouden kunnen dienen.

Hayco, van spanning naar ontspanning

Ik heb sinds kort voor Hayco een Flexineb. We hebben hem rustig laten wennen door het masker een paar keer aan en af te doen. Het omhangen van het masker ging zo goed dat we de Flexineb aan hebben gezet, helaas raakte Hayco toen in paniek van de stoom. Bianca is vervolgens naar ons toegekomen om ons te komen helpen (een autorit van 3 uur!😱). Stapje voor stapje hebben we alles opgebouwd en het lukte haar om het masker aan te zetten. Hayco had spanning maar dit werd snel minder en hij stond vervolgens heerlijk rustig.

Holly heeft Equine Astma

Sinds augustus 2020 is Holly gediagnostiseerd met Equine Astma. Ze had op dat moment nogal wat ontstekingen in de kleine luchtwegen waardoor ze zich ook vaak verslikte. Op aanraden van de dierenarts zijn we begonnen met de Flexineb en hebben we medicatie verneveld. Holly steekt overal graag haar neus in, dus wennen aan het masker was geen probleem.

Wesley Mulder

Mijn paarden en ik worden sinds kort ondersteund door de Flexineb! En wat een voorrecht is het om zo’n fantastisch product te mogen gebruiken. Mijn paarden steken de neus dan ook al naar voren als ik met het blauwe masker aan kom!
Back to Top
Product has been added to your cart