Hij is er duidelijk blij mee!

Mijn grote vriend is er duidelijk blij mee

Door mijn dierenarts werd een vernevelaar aangeraden om mijn paard van zijn luchtwegklachten te verlichten. Zodat we via deze manier ook medicatie toe zouden kunnen dienen.

Nu is mijn paard redelijk pittig en houdt ABSOLUUT niet van dingen aan zijn hoofd of geluiden, ik zag hem al aan de kletter gaan met een vernevelmasker met slangen en dergelijke…

Toen was ik érg blij erachter te komen dat de Flexineb maskers draadloos zijn, en stil zouden vernevelen. Hierdoor heb ik de Flexineb E3 direct besteld, en was ook nog eens blij verrast toen deze diezelfde week bezorgd werd!

Mijn paard merkte gelukkig heel snel dat hij “normaal” adem kon halen met het masker op, waardoor er helemaal geen paniek ontstond. Pluspunten over het volume van de vernevelaar, het is echt erg stil!

Na 3 dagen rustig oefenen met de ventilatieklep verder dicht draaien, en de zoutoplossing vernevelen, was hij er helemaal aan gewend en kon de medicatie toegediend worden.

Vandaag is de tweede keer dat ik de medicatie vernevel, en mijn karaktervolle ruin komt werkelijk waar met zijn hoofd omlaag om zijn neus in het masker te duwen. Wellicht is het nog te snel om verschil te merken, maar mijn grote vriend is er duidelijk blij mee!

Ook toen ik wat vragen had, werd ik super snel en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Bij deze wil ik jullie bedanken, voor dit product en de geweldige service alom, ook namens mijn paard!

Een fijne dag gewenst,

Chinook

Ga jij voor het eerst aan de slag met de Flexineb?
Lees dan eerst goed de gebruiksaanwijzing. Op deze pagina helpen we je verder

Terug naar overzicht