Flexineb Nederland is officiële importeur voor Nederland en België

Zoek

Hulp nodig? Bel: 085 - 130 85 81
Hulp nodig? Bel: 085 - 130 85 81

Flexineb Huren

Wanneer je eerst de Flexineb zou willen uitproberen of jouw paard/pony het wel oké vindt, óf wanneer je nog twijfelt of het wel zou werken, is de Flexineb huren misschien een uitkomst!

Je huurt een nieuwe Flexineb E3, het complete systeem voor 10 dagen, in de standaard maat en blauwe kleur. De huurperiode van 10 dagen begint op de dag nadat het pakket bij ons is verzonden en eindigt een dag vóór de aankomst van het pakket bij ons in het magazijn.

Je betaalt een totaal van € 999,00 vooraf, waarvan € 899,10 borg en € 99,90 voor tien dagen huur. Alle bedragen zijn inclusief BTW en gratis verzending. We hebben voor dit huurmodel gekozen omdat 99% van alle klanten die een Flexineb huren, de Flexineb uiteindelijk houden.

Je stuurt ons aan het einde van de huurperiode een bericht of je het wel of niet zou willen houden. Wanneer je besluit om het te houden is alles al betaald en kun je verder gaan met de therapie.

Retour na gebruik

Voor de klanten die het apparaat na de huurperiode naar ons willen retourneren, wordt de uiteindelijke huurperiode berekend door het aantal dagen te vermenigvuldigen met € 9,99 per dag. De huurperiode wordt van de reeds gedane betaling afgehouden en het resterende bedrag wordt onmiddellijk terugbetaald.

Wanneer de huurperiode wordt beëindigd en de Flexineb wordt teruggestuurd, zal het apparaat compleet (inclusief alle accessoires) en goed gereinigd (en gedroogd!) naar ons terug gestuurd worden. Ga voorzichtig om met het huren van deze nieuwe Flexineb en retourneer alleen gereinigde apparatuur! Voor apparatuur die niet goed of voldoende schoon is, rekenen wij een schoonmaaktoeslag van € 25,00.

Categories:

Flexineb® E3 Compleet Systeem - Blauw (standaard masker) VERHUUR

999,00 Incl. BTW
(0 Reviews)

Inhoud Compleet Systeem Box

Het complete systeem omvat:

• Transportbox
• Standaard blauw masker
• Controller incl. Batterij en kabel
• 2 Medicatiecups
• Uitbreidingsunit voor 20 ml meer medicatie
• MDI adapter voor pompsprays
• Oplader
• 500 ml Gedestilleerd water (voor het reinigen van de vernevelaar)
• 500 ml Zoutoplossing 0,9% (om direct te kunnen vernevelen)
• Frosch reiniging voor de medicatiecups

De medicatiecup is, een slijtagedeel en moet worden vervangen, afhankelijk van de hoeveelheid verneveling en de frequentie van gebruik.

Als je vragen hebt, staat onze klantenservice tot jouw beschikking. De huuruitrusting is uitgesloten van eventuele kortingen of speciale actie’s.

Huur een Flexineb
Back to Top
Product has been added to your cart