Flexineb Nederland is officiële importeur voor Nederland en België

Zoek

Hulp nodig? Bel: 085 - 130 85 81
Hulp nodig? Bel: 085 - 130 85 81

Over ons

"Sinds ik de Flexineb gebruik kan ik zijn stofallergie goed onder controle houden."

Bianca, Flexineb Nederland

Veelzijdig en makkelijk in gebruik

Vanuit VVDB Nederland was ik al bekend met de Flexineb. Een mooi moment om het masker ook eens zelf te testen, omdat Buck in de loop der jaren gevoeliger is geworden op stof.

Voor Buck is de Flexineb inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Ik gebruik hem vaak voordat ik ga rijden en vernevel hem dan met Immunosan of zoutoplossing.

Officiële importeur voor Nederland en België

De Flexineb wordt geproduceerd in Galway, Ierland door Nortev LTD. Sinds de start in 2008 heeft de Flexineb diverse innovatie prijzen in ontvangst mogen nemen. De Flexineb is wereldwijd bekend en wordt gedistribueerd over de hele wereld. Voor Nederland en België zijn wij de officiële importeur. Daarnaast verzorgen we ook de reparaties en het onderhoud aan de Flexineb en zijn accessoires.

De Flexineb heeft een groot gebruikersgemak en is ook nog eens heel effectief. Het masker is tot stand gekomen door nauwe samenwerking met paardenklinieken, trainingscentra en ingenieurs. Onlangs is de nieuwe controller E3 ontwikkeld met meer mogelijkheden en betere gebruikers ervaringen.

Volg ons online voor de laatste updates #flexinebnederland

Back to Top
Product has been added to your cart